31 Mayıs 2013 Cuma

Wolfteam Kaydol


Wolfteam son dönemlerin en gözde online oyunlarından bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle Counter Strike tarzı yapısı sayesinde kullanıcılar oyunu fazla yadırgamadılar ve sahiplendiler. Wolfteam oyunun bu kadar ilgi çekmesinin en büyük nedeni oyun içinde bir tim adamıyken, aniden bir kurda dönüşerek rakibinizi yere serebilme imkanınızın olmasıdır. Oyunda öldüğünüzde bekleme süresinin az olması, sürekli oyun keyfini yaşamanızı sağlamaktadır. Uzak dövüşlerde otomatik silahınızı kullanabilir, rakibinize sinsice yaklaşıp kurtadam modunda bir pençe ile rakibinizi yere serebilirsiniz.
Wolfteam’de takım olmak ve takım olarak hareket etmenin önemi çok büyük. Beraber hareket etmenin gerekliliği oyundan güzel dostlukların kurulmasına sebep olmaktadır. Arkadaşlarınızla beraber aynı takımda omuz omuza savaşmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Taktik, strateji oluşturup karşı takımı dizlerinin üstüne çöktürmek sizin elinizde.
FPS tarzı oyunlar arasında şuan lider olan Wolfteam’de 16 farklı karakter seçebilirsiniz. Farklı oyun türleri ile de oyundan sıkılmanız mümkün gözükmemektedir. Farklı insanlar, farklı takımlar, farklı oyun seçenekleri ile savaşmanın keyfini sürekli yaşayabilirsiniz.
Görüntü kalitesi ve oynanabilirliğin de yüksek olması oyuna olan ilgiyi arttırdı. Günlük ortalama 5.000 arası kullanıcının oyuna kayıt olduğu Wolfteam ailesi inanılmaz sayıda kullanıcı ile beraber oynama zevkini sizlere yaşatıyor. Siz de kayıt olabilmek için en doğru adres olan KiTLe Blog ile oyunumuza verilen linkler yardımıyla kaydolabilirsiniz. Wolfteam’in tamamen ücretsiz olduğunu da hatırlatalım.
Wolfteam (+) Özellikleri: Hız, Oynanabilirlik, Bekleme süresinin az olması
Wolfteam (-) Özellikleri: Oyuncu yaş ortalamasının düşük olması

Wolfteam Oyun Hikayesi:
En iyi insan arayışı, bilim adamlarını bilimsel araştırmalara yöneltiyor ve bu araştırmalar başarılı sonuçlar veriyor, Dünya’nın kaderini değiştirecek Epoxyn adı verilen bir kimyasal madde yani ilaç keşfediliyor. Bu ilaç insanoğluna sağlık getirirken, aynı zamanda kısa bir ömrü de yanında getiriyordu. İlacı kullanan kişilerin tamamına yakınında da bu olayların gözlenmesi, bilim adamlarını yeni bir arayışa itiyor ve Anti Epoxyn adı verilen yeni bir kimyasal madde keşfediliyordu.
Ama artık Dünya iş işten geçmiş ve Epoxyn adlı ilaç askeri güçlerin eline geçmişti.
Silahlı kuvvetler insanoğlunu kısa ömürlü fakat bir o kadar da güçlü kılan ilacı, yeni askerler üretme girişimiyle birliklerinde kullanmış ve insanoğlunun yıkımı için gerekli, en büyük hamleyi de gerçekleştirmişti.
Oyunumuz bu noktada hikayesini tamamlıyor ve seni oyuna dahil ediyor. Senin bu noktada takımını seçmen ve yol haritanı çizmen gerekiyor. Yani takımını seçmen ve iyilik, kötülük hedefini belirlemek zorundasın.
Unutma iyilik ve kötülük yüzlerini sana çevirmiş durumda. Seni kendi taraflarına çekmek için elinden geleni yapıyor.
Tek karar verici sensin..!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder