31 Mayıs 2013 Cuma

Legend Online Kaydol



Legend Online tüm online oyunları “tahtlarından” edecek bir hızla büyüyen tarayıcı tabanlı, çoklu oyunculu, facebook’tan direk giriş yapabileceğiniz strateji ve savaş oyunudur. Her geçen gün hızla büyüyen ve yeni sunucular açılan oyunun en büyük özelliği “içinde her şeyin olması” diyebiliriz.
İlk olarak oyunda 3 erkek ve 3 bayan karakterlerden birisini seçerek başlıyorsunuz. Bu karakterler Yaycı, Büyücü ve Savaşçı olarak ayrılmıştır. Her 3 karakterinde kendine özel yetenekleri, becerileri artı ve eksileri mevcuttur. Fakat Kaydol Uzmanı olarak sizlere Büyücü karakterinin bir adım daha önde olduğu tüyosunu verebilirim.
Oyunun başlangıcında bulunan rehber (guide) modunda size oyunu nasıl oynamanız ve neler yapmanız gerektiği güzel bir şekilde anlatılmaktadır. Fakat “içinde herşey olan” bu oyunu tam anlamıyla öğrenmek ve oynamak zaman alıcı bir süreç. Oyun içinde bir gününüz neredeyse tamamen dolu olmaktadır.  Her sabah 5′te oyunun günlük görevleri sıfırlanmakta ve altın madenleri için Çevre kısmında savaşa başlanmaktadır. Saat 11:00′da Dünya Boss’un ilki açılmaktadır, oyunda hiçbir zaman ihtiyacınız bitmeyeceği, oyunun heryerinde lazım olan Altın ve askerlerinizi geliştirmek için gerekli olan Ruh için bosslar en temiz ve kolay kazanç kapısıdır. Boss bittikten sonra 12:00-14:00 arası ve 18:00-20:00 arası 30 hakkınızın olduğu Anfi Tiyato savaşları vardır.  Bu savaşlara 3 kişi girilmekte ve gerçek zamanlı olarak 3 kişi ile savaşılmaktadır. Oyunun en zevkli kısımlarından biri olan Anfi Tiyatro’da kazandığınız her savaş size 15 madalya, kaybettiğiniz her savaş ise 5 madalya vermektedir. Kazandığını bu madalyalar ile Kahramanınızı yeni kıyafetler, Madalyonlar alabilirsiniz. Yine sadece bu sayfanın bildiği bir oyun tüyosu: Fazla olan madalyalarınızı harcamayarak biriktirmeniz, Yüzbaşı rütbesine ulaştığınızda 10.000 (10K) madalya ile Kahramanıza özel bir at alabilirsiniz.
Legend Online “içinde herşeyin olduğu” oyun olarak söylememin sebebi şu ana kadar oyunun sadece %1 lik kısmını sizlerle paylaşmış olduğumu belirteyim. Günlük etkinliklere devam edersek 16:00′da günün 2. Dünya Bossu başlamaktadır. Saat 20:00′da Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri Birlik Savaşları mevcuttur. 21:00-22:00 arası ise 25′er dakikalık 2 Savaş Alanı’nda 15′er li takımlar halinde sunucudan karışık olarak gelen oyunculara karşı savaşırsınız. Savaş Alanında maden toplayabilir yada karşı rakibin oyuncularına saldırıp yenerek şöhret kazanabilirsiniz. Eğer takımınız kazanırsa savaş alanı sonunda daha fazla şöhret ve madalya elde edersiniz. Burada “oyun” biraz acımasız davranmaktadır, kendi birlik elemanlarınıza karşı savaşabilmektesiniz.
Savaş Alanı biter bitmez 22:00′da 3. ve son dünya bossu çıkmaktadır. Saat 24:00′da ise Çiftliğinizdeki ağacı toplayabilir (V Para ve kristal kazanılır) ve diğer arkadaşlarınızın ağaçlarını yardımcı olarak altın elde eder ve arkadaşlık seviyelerinizi arttırabilirsiniz. Legend Online neredeyse günde 12 saat aralıksız oynanabilecek bir oyun.
Legend Online’a Kaydolmak ve oyunu oynamak gerçekten çok kolay. Facebook hesabınızla Legend Online olarak arama yapıp, oyna demeniz yeterli. Fakat, facebook’ta yaşanabilecek sıkıntılardan ya da direk oyunun kendi sitesinden kaydolmak istiyorsanız, yapmanız gereken oyunun web sitesine gitmek ve e-posta adresiniz ile şifrenizi belirlemek. Sonra Legend Online ile eğlenceli zaman geçirmenin keyfini sürebilirsiniz.
Legend Online (+) Özelllikleri: Hızlı sunucular, Oynanabilirlik, Oyun içinde farklı etkinlikler, Popülerlik
Legend Online (-) Özelllikleri: Flash player tabanlı olmasından kaynaklanan F5 yapma ihtiyacı, Yönetici (admin – moderatör) eksikliği, İlerleyen seviyeler için harita ve görev eksikliği

Legend Online Kaydol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder