31 Mayıs 2013 Cuma

Cross Fire Kaydol


Türkçe’si Çapraz Ateş anlamına gelen Cross Fire oyunu ismini hakeder nitelikte bir oyun. Çoklu, takım aksiyon oyunlarını sevenlerin kaçırmaması gerek. Gerek hızı, modları, silahları olsun; gerekse haritalarıyla sizi kendine bağlayacak bir oyun.
Cross Fire’da 3 çeşit karakter modu bulunması, oyunu rakiplerine göre bir adım öne taşımakta. Bu karakterleri modları Soldiers (askerler), Mutant (mutantlar) ve Zombies (zombiler)dir. Karakter modlarının yanı sıra oyunda 3 çeşit de oyun modu bulunmaktadır. Bunlar ise Ghost Mode (Hayalet modu), Zombie Mode (zombie modu) ve Escape Mode (kaçış modu) dur. Özellikle zombie modunun ilginizi şimdiden çektiğini tahmin ediyorum.
Birazda kullanabileceğiniz silahlardan bahsedelim. Counter Strike oyuncularının yakından bildiği ve çok sevilen M4A1-x silahı bu oyunda da karşımıza çıkıyor. M16A4 ise silah tutkunlarınında bildiği gibi ABD ordusunun kullandığı silahtır ve oyunda kullanırken zevk alacağınız belirtelim. Bir diğer silah ise çok bilinmeyen DSR1-rusty’dir. Yakın dövüşlerde kullanmanız için ise Brass Knuckles adı verilen demir yumruklara sahip olmanız sağlayan bir araç verilmektedir.
Cross Fire‘ın bir farklı ve güzel özelliği ise oyun içinde Missions (görevler) kısmının olmasıdır. Burada belirtilen görevleri yaptıkça ödüller kazanarak daha güçlü bir savaşçı olabilirsiniz. Görevler oyun tutkunları için çokta zor olmayan basit görevlerdir. Ödüller ise genelde 1 hafta süre ile kullanabileceğiniz şekilde yada deneyim puanı (xp) olarak verilmektedir.
Cross Fire‘ı indirip, kaydolmak için ise yapmanız gerekenler burada size anlatılacaktır. İlk önce oyunumuzu indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklıyorsunuz. Verilen bağlan oyunu indirmeniz için gerekli olan dosyayı bilgisayarınıza hızla indirmenizi sağlar. Daha sonra ise yine aşağıda bulunan bağlantı butonundan Cross Fire oyununa kaydolabilirsiniz.

Cross Fire İndir   Cross Fire Kaydol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder